ALFHAM . Seguridad - Limpieza - Servicios auxiliares
CATALA | CASTELLANO | ENGLISH    
síguenos en youtubesíguenos en facebooksíguenos en Googlesíguenos en nuesto LinkedInEncuentranos en TwiterRSS de noticias
 
 

Gerència assumeix com una obligació pròpia de les seves responsabilitats, el compromís d'exercir el lideratge en la implantació i aplicació de conductes acords amb el Sistema de Gestió Mediambiental, actuant com a impulsor, guia i exemple en el compliment de les obligacions que ens pertoca als quals formem aquesta empresa, dins de l'abast definit en "prestació de serveis de neteja". Per a això, cal:


Ø Aconseguir ser reconeguda com una empresa de neteja pionera, dinàmica i responsable, complint amb els requisits ambientals acordats amb els nostres clients.


Ø Certificar el compliment de la legislació ambiental vigent així com altres requisits que l'empresa subscrigui.


Ø Assegurar la identificació dels aspectes mediambientals de l'empresa i procurar per una contínua minimització dels residus i consums de recursos.


Ø Vetllar per la prevenció de la contaminació, tenint en compte l'anàlisi de cicle de vida dels productes i tenint en compte els riscos ambientals de l'activitat.


Ø Assolir l'excel·lència operacional mitjançant la millora contínua i l'optimització dels nostres processos.


Ø Formar i integrar a tots els membres de l'empresa en la cultura de gestió mediambiental, mitjançant el compromís i implicació de cada persona a la consecució dels objectius marcats en el sistema de gestió mediambiental.


Aquesta política proporciona el marc de referència per establir i revisar els objectius de millora ambientals.


Barcelona a 22 octubre 2015                                                                                                                      
Gerència

                                                                                                          
Javier Valls

 
CONTACTE CON NOSOTROS
Si desea pedir cita o resolver alguna duda rellene el formulario con todos los datos y nos pondremos en contacto con usted en la mayor brevedad posible.
ENVIAR